Uutta! Nyt sinulla on mahdollisuus rekisteröityä palveluun, joka helpottaa ilmoittautumisia jatkossa sekä tuo palveluun aivan uusia ominaisuuksia.
Ok Siirry rekisteröitymiseen
Kirjautuminen epäonnistui, ole hyvä ja tarkista että olet antanut oikean tunnuksen ja salasanan, olethan myös vahvistanut rekisteröitymisesi.
Ok
Newfoundlandinkoira
Näyttely, johon olet ilmoittautumassa
Näyttelyn nimi:Newfoundlandinkoira
Aika ja paikka:14.09.2024, Laukaa
Vihtavuoren liikuntapuisto
Järjestäjä:SUOMEN NEWFOUNDLANDINKOIRAYHDISTYS RY
ERIKOISNÄYTTELY 14.9. LAUKAA Vihtavuoren urheilupuisto, newfoundlandinkoira, myös pennut (5- alle 7 kk & 7- alle 9 kk) ja jälkeläisluokka. Järj. Suomen Newfoundlandinkoirayhdistys Ry, päänäyttely. Arv. alkaa klo 10. Ilm. 22.8. menn. http://www.showlink.fi > ilmoittaudu näyttelyyn tai nf.erikoisnayttely24@gmail.com. Tied. nf.erikoisnayttely24@gmail.com. Ilm.maksu SNY:n jäsenet 35 €, saman om. 2. koira jne 30 €, pennut 30 €, veteraanit 10 €, veteraanit yli 10 v. ilmaiseksi. Jäsenyys tarkistetaan. Ei jäsen: 45 €, saman om. 2. koira jne 40 €, pennut 35 €, veteraanit 20 €, yli 10 v. veteraanit 10 €. Ei jäsenet ilm. vain sähköpostitse. Tili NF- erikoisnäyttely 2024: FI27 1281 3500 0510 00, viite: 8206.

HUOM! Palvelumaksu 3,45€ / ilmoittautuminen.
Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumisehdot

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Tällä sopimuksella ilmoittaudun Kennelliiton myöntämään tapahtumaan ja olen oikeutettu sen mukaisiin palveluihin sopimuksen mukaiseen hintaan. Vakuutan, että ilmoittamani koira on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Sitoudun noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun.

Ilmoittautumismaksun palauttaminen Suomen Kennelliiton näyttelysääntöjen mukaisesti

Ilmoittautumismaksu palautetaan näytteilleasettajan niin halutessa, jos
  • näyttely peruutetaan muusta kuin force majeure -syystä
  • ilmoittautuminen peruutetaan tuomarimuutoksen vuoksi, ellei näyttelytoimikunta ole etukäteen ennen ensimmäisen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittanut rodulle varatuomaria
  • näyttelyyn ilmoitetun koiran kasvattaja kutsutaan kyseisen rodun tuomariksi tai näyttelyyn ilmoitetun koiran omistaja kutsutaan kyseiseen näyttelyyn tuomariksi ilmoittautumisajan päätyttyä
Näyttelytoimikunnalla on oikeus periä ilmoittautumismaksun palauttamisesta aiheutuvat pankki- ja käsittelykulut.

Pentunäyttelyiden järjestämisohjeen mukaan ilmoittautumismaksua ei palauteta tuomarimuutoksen vuoksi.Kuluttajansuojalaki vaatii alla olevan lakitekstin esilläolon kaikissa etämyyntiä harjoittavissa palveluissa – siitäkin huolimatta, että se ei koske koiranäyttelyn ilmoittautumisen peruuttamista!

Kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus tavaran tai palvelun ostossa verkkokaupasta

Jos haluat perua tekemäsi verkkokauppaostoksen, sinun on ilmoitettava siitä selkeällä tavalla viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta tai sopimuksen tekemisestä.

Sinulla ei ole näyttelypalvelun peruuttamisoikeutta, koska:

  • sopimus koskee vapaa-ajanpalvelua ja se toteutetaan määrättynä ajankohtana tai määrätyn ajan kuluessa
  • olet tilannut palvelun, joka suoritetaan kokonaan peruuttamisaikana pyynnöstäsi
  • jos perut sopimuksen palvelun alkamisen jälkeen, sinun on maksettava kohtuullinen korvaus niistä kuluista, joita palvelun tarjoajalle on jo ehtinyt syntyä
Keskeytetään ilmoittautuminen?Ok
Liitteen sallittu maksimikoko on 4 Mt. Sallittuja tiedostomuotoja ovat jpg, png, pdf, tiff/tif, doc/docx

Ok
lataa