Uutta! Nyt sinulla on mahdollisuus rekisteröityä palveluun, joka helpottaa ilmoittautumisia jatkossa sekä tuo palveluun aivan uusia ominaisuuksia.
Ok Siirry rekisteröitymiseen
Kirjautuminen epäonnistui, ole hyvä ja tarkista että olet antanut oikean tunnuksen ja salasanan, olethan myös vahvistanut rekisteröitymisesi.
Ok
Bokseri
Näyttely, johon olet ilmoittautumassa
Näyttelyn nimi:Bokseri
Aika ja paikka:08.06.2024, Turku
Saaronniemen virkistysalue, Ruissalon puisto
Järjestäjä:SUOMEN BOKSERIYHDISTYS R.Y.
Ilmoittautumiset 1,5,2024/15,5,2024 mennessä osoitteessa www.showlink.fi tai Leena Heikkilä Holmintie 1, 45360 valkeala tai bokseri.nayttelyt@gmail.com. Ei-jäsenet voivat ilmoittautua vain kirjeitse tai sähköpostilla.. Kirjeitse tai sähköpostilla ilmoittaessa täytyy käyttää kennelliiton ilmoittautumislomaketta ja maksukuitti on liitettävä mukaan. Tiedustelut: Leena Heiikkilä 0453400599 tai bokseri.nayttelyt@gmail.com Ilmoittautumismaksu jäseniltä 1.5. mennessä 35€, saman omistajan 2. jne koira 32€, pennut ja veteraanit 25€, yli 10 v. veteraanit ilmaiseksi. Ilmoittautumismaksu ei-jäseniltä 1.5 mennessä 40€, saman omistajan 2. jne koira 37€, pennut ja veteraanit 30€, yli 10 v. veteraanit ilmaiseksi. 2.5.-15.5. välisenä aikana vain netti-ilmoitautuminen. Ilmoittautumismaksu jäseniltä 45€, pennut ja veteraanit 35€, yli 10v. veteraanit ilmaiseksi. Ilmoittautumismaksu ei-jäseniltä 2.5.-15.5. välisenä aikana sähköpostilla 50€, pennut ja veteraanit 40€, yli 10 v. veteraanit ilmaiseksi. Ilmoittautumismaksut tilille FI80 1270 3000 2070 63 viite: 3722

HUOM! Palvelumaksu 3,45€ / ilmoittautuminen.
Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumisehdot

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Tällä sopimuksella ilmoittaudun Kennelliiton myöntämään tapahtumaan ja olen oikeutettu sen mukaisiin palveluihin sopimuksen mukaiseen hintaan. Vakuutan, että ilmoittamani koira on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Sitoudun noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun.

Ilmoittautumismaksun palauttaminen Suomen Kennelliiton näyttelysääntöjen mukaisesti

Ilmoittautumismaksu palautetaan näytteilleasettajan niin halutessa, jos
  • näyttely peruutetaan muusta kuin force majeure -syystä
  • ilmoittautuminen peruutetaan tuomarimuutoksen vuoksi, ellei näyttelytoimikunta ole etukäteen ennen ensimmäisen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittanut rodulle varatuomaria
  • näyttelyyn ilmoitetun koiran kasvattaja kutsutaan kyseisen rodun tuomariksi tai näyttelyyn ilmoitetun koiran omistaja kutsutaan kyseiseen näyttelyyn tuomariksi ilmoittautumisajan päätyttyä
Näyttelytoimikunnalla on oikeus periä ilmoittautumismaksun palauttamisesta aiheutuvat pankki- ja käsittelykulut.

Pentunäyttelyiden järjestämisohjeen mukaan ilmoittautumismaksua ei palauteta tuomarimuutoksen vuoksi.Kuluttajansuojalaki vaatii alla olevan lakitekstin esilläolon kaikissa etämyyntiä harjoittavissa palveluissa – siitäkin huolimatta, että se ei koske koiranäyttelyn ilmoittautumisen peruuttamista!

Kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus tavaran tai palvelun ostossa verkkokaupasta

Jos haluat perua tekemäsi verkkokauppaostoksen, sinun on ilmoitettava siitä selkeällä tavalla viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta tai sopimuksen tekemisestä.

Sinulla ei ole näyttelypalvelun peruuttamisoikeutta, koska:

  • sopimus koskee vapaa-ajanpalvelua ja se toteutetaan määrättynä ajankohtana tai määrätyn ajan kuluessa
  • olet tilannut palvelun, joka suoritetaan kokonaan peruuttamisaikana pyynnöstäsi
  • jos perut sopimuksen palvelun alkamisen jälkeen, sinun on maksettava kohtuullinen korvaus niistä kuluista, joita palvelun tarjoajalle on jo ehtinyt syntyä
Keskeytetään ilmoittautuminen?Ok
Liitteen sallittu maksimikoko on 4 Mt. Sallittuja tiedostomuotoja ovat jpg, png, pdf, tiff/tif, doc/docx

Ok
lataa