Uutta! Nyt sinulla on mahdollisuus rekisteröityä palveluun, joka helpottaa ilmoittautumisia jatkossa sekä tuo palveluun aivan uusia ominaisuuksia.
Ok Siirry rekisteröitymiseen
Kirjautuminen epäonnistui, ole hyvä ja tarkista että olet antanut oikean tunnuksen ja salasanan, olethan myös vahvistanut rekisteröitymisesi.
Ok
länsigöötanmaanpystykorva
Näyttely, johon olet ilmoittautumassa
Näyttelyn nimi:länsigöötanmaanpystykorva
Aika ja paikka:05.08.2023, Paimio
Paimion Urheilukenttä
Järjestäjä:LÄNSIGÖÖTANMAANPYSTYKORVAT RY

Länsigöötanmaanpystykorvien erikoisnäyttely 2023 5.8.2023 Paimion Urheilukenttä, Paimio

Näyttelyssä arvostellaan myös pennut 5–7 kk ja 7–9 kk sekä jälkeläisluokka.

Tuomarit: Nartut, ROP, ROP-nuori, ROP-kasvattaja Janetta Van IperenHoevans, Ranska
Urokset, ROP-juniori, ROP veteraani, ROP jälkeläisryhmä Sandra Drinkwater, UK Pennut, ROP Pentu Pirjo Aaltonen, Suomi
Kaikki tuomarit ovat varalla toisilleen.

Näyttelyssä järjestetään myös: Parikilpailu Äijähandler Turistiluokka Lapsi ja koira –kilpailu. Epävirallisten luokkien ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä.

Ilmoittautumismaksut 4.6.2023 saakka: 35 €, saman omistajan 2. jne. koira 30 €, pennut ja vet. 25 €, yli 10-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautumismaksut 5.7.2023 saakka: 40 €, saman omistajan 2. jne. koira 35 €, pennut ja vet. 30 €, yli 10-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautumismaksu 6.–10.7. (vain netissä): kaikki luokat 50 €. Virallisten luokkien, kasvattajaryhmän ja jälkeäisryhmän Ilmoittautumiset 10.7.2023 mennessä joko Showlinkin kautta https://ilmoittautuminen.kennelliitto.fi/ tai osoitteeseen Lempinkuja 7, 21380 Aura Erikoisnäyttely 5.8.2023, TILI FI86 1829 3000 0115 60 / Erikoisnäyttely 2023 Kaikki Tiedustelut  Oili Helenius 0409600456 arkisin kello 12-20 tai goottierkkari23@gmail.com


HUOM! Palvelumaksu 3,20€ / ilmoittautuminen.
Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumisehdot

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Tällä sopimuksella ilmoittaudun Kennelliiton myöntämään tapahtumaan ja olen oikeutettu sen mukaisiin palveluihin sopimuksen mukaiseen hintaan. Vakuutan, että ilmoittamani koira on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Sitoudun noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun.

Ilmoittautumismaksun palauttaminen Suomen Kennelliiton näyttelysääntöjen mukaisesti

Ilmoittautumismaksu palautetaan näytteilleasettajan niin halutessa, jos
  • näyttely peruutetaan muusta kuin force majeure -syystä
  • ilmoittautuminen peruutetaan tuomarimuutoksen vuoksi, ellei näyttelytoimikunta ole etukäteen ennen ensimmäisen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittanut rodulle varatuomaria
  • näyttelyyn ilmoitetun koiran kasvattaja kutsutaan kyseisen rodun tuomariksi tai näyttelyyn ilmoitetun koiran omistaja kutsutaan kyseiseen näyttelyyn tuomariksi ilmoittautumisajan päätyttyä
Näyttelytoimikunnalla on oikeus periä ilmoittautumismaksun palauttamisesta aiheutuvat pankki- ja käsittelykulut.

Pentunäyttelyiden järjestämisohjeen mukaan ilmoittautumismaksua ei palauteta tuomarimuutoksen vuoksi.Kuluttajansuojalaki vaatii alla olevan lakitekstin esilläolon kaikissa etämyyntiä harjoittavissa palveluissa – siitäkin huolimatta, että se ei koske koiranäyttelyn ilmoittautumisen peruuttamista!

Kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus tavaran tai palvelun ostossa verkkokaupasta

Jos haluat perua tekemäsi verkkokauppaostoksen, sinun on ilmoitettava siitä selkeällä tavalla viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta tai sopimuksen tekemisestä.

Sinulla ei ole näyttelypalvelun peruuttamisoikeutta, koska:

  • sopimus koskee vapaa-ajanpalvelua ja se toteutetaan määrättynä ajankohtana tai määrätyn ajan kuluessa
  • olet tilannut palvelun, joka suoritetaan kokonaan peruuttamisaikana pyynnöstäsi
  • jos perut sopimuksen palvelun alkamisen jälkeen, sinun on maksettava kohtuullinen korvaus niistä kuluista, joita palvelun tarjoajalle on jo ehtinyt syntyä
Keskeytetään ilmoittautuminen?Ok
Liitteen sallittu maksimikoko on 4 Mt. Sallittuja tiedostomuotoja ovat jpg, png, pdf, tiff/tif, doc/docx

Ok
lataa