Uutta! Nyt sinulla on mahdollisuus rekisteröityä palveluun, joka helpottaa ilmoittautumisia jatkossa sekä tuo palveluun aivan uusia ominaisuuksia.
Ok Siirry rekisteröitymiseen
Kirjautuminen epäonnistui, ole hyvä ja tarkista että olet antanut oikean tunnuksen ja salasanan, olethan myös vahvistanut rekisteröitymisesi.
Ok
Riihimäki 2 & 5 & 6
Näyttely, johon olet ilmoittautumassa
Näyttelyn nimi:Riihimäki 2 & 5 & 6
Aika ja paikka:28.05.2022, Riihimäki
Riihimäen ravirata
Järjestäjä:ETELÄ-HÄMEEN AJOKOIRAYHDISTYS RY
28.5.2022 JANAKKALA Näyttelypaikka: Riihimäen ravirata, Oravankatu 26 11120 Riihimäki FCI 2 ja FCI 5 & FCI 6 Ilmoittautuminen internetissä 15.5.2022 mennessä www.showlink.fi Ilmoittautuminen kirjeitse 11.3.2022. mennessä Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista (tilille FI32 5078 0820 1421 78) mukaan liitettynä, osoitteella: Janakkala 28.5.022 / Johanna Lassinniemi, Ratatie 5 A, 12540 Launonen. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta. Ilmoittautumismaksut ad. 11.3. mennessä 33€, saman omistajan 2.koira jne 30€, veteraanit 25€, veteraanit yli 10v. ilmaiseksi Ilmoittautumismaksut 12.3.-22.4..2022 välisenä aikana vain internetin kautta 40€ saman omistajan 2.koira jne 35€,, vet. yli 10-v. ilmaiseksi, Ilmoittautumismaksut 23.4.-15.5..2022 välisenä aikana vain internetin kautta 50€ saman omistajan 2.koira jne 45€, vet. yli 10-v. ilmaiseksi, Tarkasta ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka. Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti – pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko vahvistettuna netti-ilmoittautumisena tai postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

HUOM! Palvelumaksu 3,20€ / ilmoittautuminen.
Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumisehdot

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Tällä sopimuksella ilmoittaudun Kennelliiton myöntämään tapahtumaan ja olen oikeutettu sen mukaisiin palveluihin sopimuksen mukaiseen hintaan. Vakuutan, että ilmoittamani koira on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Sitoudun noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun.

Peruutusehdot

Ilmoittautumismaksu palautetaan näytteilleasettajan niin halutessa, jos
  • näyttely peruutetaan muusta kuin force majeure -syystä
  • ilmoittautuminen peruutetaan tuomarimuutoksen vuoksi, ellei näyttelytoimikunta ole etukäteen ennen ensimmäisen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittanut rodulle varatuomaria näyttelyn virallisessa tiedotteessa (Koiramme-Våra hundar)
  • näyttelyyn ilmoitetun koiran kasvattaja kutsutaan kyseisen rodun tuomariksi ilmoittautumisajan päätyttyä
Näyttelytoimikunnalla on oikeus periä ilmoittautumismaksun palauttamisesta aiheutuvat pankki- ja käsittelykulut.

Pentunäyttelyiden järjestämisohjeen mukaan ilmoittautumismaksua ei palauteta tuomarimuutoksen vuoksi.
Maksutavat:
Keskeytetään ilmoittautuminen?Ok
Liitteen sallittu maksimikoko on 4 Mt. Sallittuja tiedostomuotoja ovat jpg, png, pdf, tiff/tif, doc/docx

Ok
lataa