Uutta! Nyt sinulla on mahdollisuus rekisteröityä palveluun, joka helpottaa ilmoittautumisia jatkossa sekä tuo palveluun aivan uusia ominaisuuksia.
Ok Siirry rekisteröitymiseen
Kirjautuminen epäonnistui, ole hyvä ja tarkista että olet antanut oikean tunnuksen ja salasanan, olethan myös vahvistanut rekisteröitymisesi.
Ok
Griffonit
Näyttely, johon olet ilmoittautumassa
Näyttelyn nimi:Griffonit
Aika ja paikka:26.09.2021, Pöytyä
Kuralan kartanotila
Järjestäjä:SUOMEN GRIFFONYHDISTYS R.Y.
26.09. PÖYTYÄ Kuralan kartanotila - Kuralantie 11, 21900 YLÄNE, griffon belge, griffon bruxellois, petit brabançon, myös pennut (5- alle 7 kk & 7- alle 9 kk) ja jälkeläisluokka. Järj. Suomen Griffonyhdistys. Arv. alkaa klo12. Ilm. 01.09. mennessä https://ilmoittautuminen.kennelliitto.fi/ tai Nina Holmström, Braskintie 132, 08700 Lohja. Ilm. koskevat tied. Nina Holmström 0400 536521 nina.estanoches@dnainternet.net Ilm. maksu 34 €, saman om. 2. jne. koira 29 €, pennut ja veteraanit 26 €, yli 10-v vet. 0 €, SGY ry tili FI50 4510 7720 0285 88. Palkintotuomari Michelle Swinge, Iso-Britannia

HUOM! Palvelumaksu 2,90€ / ilmoittautuminen.
Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumisehdot

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Tällä sopimuksella ilmoittaudun Kennelliiton myöntämään tapahtumaan ja olen oikeutettu sen mukaisiin palveluihin sopimuksen mukaiseen hintaan. Vakuutan, että ilmoittamani koira on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Sitoudun noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun.

Peruutusehdot

Ilmoittautumismaksu palautetaan näytteilleasettajan niin halutessa, jos
  • näyttely peruutetaan muusta kuin force majeure -syystä
  • ilmoittautuminen peruutetaan tuomarimuutoksen vuoksi, ellei näyttelytoimikunta ole etukäteen ennen ensimmäisen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittanut rodulle varatuomaria näyttelyn virallisessa tiedotteessa (Koiramme-Våra hundar)
  • näyttelyyn ilmoitetun koiran kasvattaja kutsutaan kyseisen rodun tuomariksi ilmoittautumisajan päätyttyä
Näyttelytoimikunnalla on oikeus periä ilmoittautumismaksun palauttamisesta aiheutuvat pankki- ja käsittelykulut.

Pentunäyttelyiden järjestämisohjeen mukaan ilmoittautumismaksua ei palauteta tuomarimuutoksen vuoksi.
Maksutavat:
Keskeytetään ilmoittautuminen?Ok
Liitteen sallittu maksimikoko on 4 Mt. Sallittuja tiedostomuotoja ovat jpg, png, pdf, tiff/tif, doc/docx

Ok
lataa