Uutta! Nyt sinulla on mahdollisuus rekisteröityä palveluun, joka helpottaa ilmoittautumisia jatkossa sekä tuo palveluun aivan uusia ominaisuuksia.
Ok Siirry rekisteröitymiseen
Kirjautuminen epäonnistui, ole hyvä ja tarkista että olet antanut oikean tunnuksen ja salasanan, olethan myös vahvistanut rekisteröitymisesi.
Ok
Siirto 30.5. > 7.8. Beagle
Näyttely, johon olet ilmoittautumassa
Näyttelyn nimi:Siirto 30.5. > 7.8. Beagle
Aika ja paikka:07.08.2021, Heinola
Kumpeli Spa
Järjestäjä:SUOMEN BEAGLEJÄRJESTÖ R.Y.
14.3. > 30.5. ASIKKALA Tallukka, Tallukantie 1, Vääksy, beagle, myös pennut (5-7 kk & 7-9 kk) ja jälkeläisluokka. Järj. Suomen Beaglejärjestö, päänäyttely. Arv. alkaa klo 10. Ilm. 9.5.2021. menn. www.showlink.fi tai os. Niina Savolainen, Aittapellonkatu 6 E 95, 15170 Lahti. Tied. Niina Savolainen p. 040 825 5036 tai koira2407@gmail.com. Ilm. maksu 35€, saman om. 2. jne. koira 30€, pennut ja vet. 25€, yli 10-v. vet ilmaiseksi, tilille FI28 5612 1120 6067 58 / Salpausselän Beagle, viite 1588. Palkintotuomari: Paavo Mattila.

HUOM! Palvelumaksu 2,90€ / ilmoittautuminen.
Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumisehdot

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Tällä sopimuksella ilmoittaudun Kennelliiton myöntämään tapahtumaan ja olen oikeutettu sen mukaisiin palveluihin sopimuksen mukaiseen hintaan. Vakuutan, että ilmoittamani koira on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Sitoudun noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun.

Peruutusehdot

Ilmoittautumismaksu palautetaan näytteilleasettajan niin halutessa, jos
  • näyttely peruutetaan muusta kuin force majeure -syystä
  • ilmoittautuminen peruutetaan tuomarimuutoksen vuoksi, ellei näyttelytoimikunta ole etukäteen ennen ensimmäisen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittanut rodulle varatuomaria näyttelyn virallisessa tiedotteessa (Koiramme-Våra hundar)
  • näyttelyyn ilmoitetun koiran kasvattaja kutsutaan kyseisen rodun tuomariksi ilmoittautumisajan päätyttyä
Näyttelytoimikunnalla on oikeus periä ilmoittautumismaksun palauttamisesta aiheutuvat pankki- ja käsittelykulut.

Pentunäyttelyiden järjestämisohjeen mukaan ilmoittautumismaksua ei palauteta tuomarimuutoksen vuoksi.
Maksutavat:
Keskeytetään ilmoittautuminen?Ok
Liitteen sallittu maksimikoko on 4 Mt. Sallittuja tiedostomuotoja ovat jpg, png, pdf, tiff/tif, doc/docx

Ok
lataa