Uutta! Nyt sinulla on mahdollisuus rekisteröityä palveluun, joka helpottaa ilmoittautumisia jatkossa sekä tuo palveluun aivan uusia ominaisuuksia.
Ok Siirry rekisteröitymiseen
Kirjautuminen epäonnistui, ole hyvä ja tarkista että olet antanut oikean tunnuksen ja salasanan, olethan myös vahvistanut rekisteröitymisesi.
Ok
Newfoundlandinkoira
Näyttely, johon olet ilmoittautumassa
Näyttelyn nimi:Newfoundlandinkoira
Aika ja paikka:24.07.2021, Lieksa
Timitran Hiihtokeskus
Järjestäjä:SUOMEN NEWFOUNDLANDINKOIRAYHDISTYS RY
Arvostelu alkaa klo 10.00 Ilmoittautumiset 7.7.2021 mennessä Suomen newfoundlandinkoirayhdistyksen jäsenet: www.showlink.fi - ilmoittaudu näyttelyyn. Ei jäsenet: sähköpostitse: erikoisnayttely21@gmail.com Maksut tilille FI53 5282 0120 1670 00/ erikoisnäyttely-21, viite: 8112 Ilmoittautumismaksut jäsenille: 33€, saman omistajan 2. jne koira 28 € Ilmoittautumismaksut ei-jäsenille: 39 € saman omistajan 2. jne koira 34 € Pennut: 25 € ei-jäsen 28 € Veteraanit: 10 €, ei-jäsen 15€. Jäsenille yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokkaan. Palkintotuomarit: Loredana Salina (CH) NUO, AVO, VAL, kasvattaja- ja jälkeläisluokka, ROP. Antti Nieminen (FI) PEN 5-alle 7kk ja 7-alle 9kk, JUN, VET. Tuomarit ovat varalla toisilleen. Tiedustelut: marwis.newfoundlands@gmail.com tai Margit Nylander p. 0400 543 727 TERVETULOA LIEKSAAN! Toivoo näyttelytoimikunta

HUOM! Palvelumaksu 2,90€ / ilmoittautuminen.
Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumisehdot

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Tällä sopimuksella ilmoittaudun Kennelliiton myöntämään tapahtumaan ja olen oikeutettu sen mukaisiin palveluihin sopimuksen mukaiseen hintaan. Vakuutan, että ilmoittamani koira on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Sitoudun noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun.

Peruutusehdot

Ilmoittautumismaksu palautetaan näytteilleasettajan niin halutessa, jos
  • näyttely peruutetaan muusta kuin force majeure -syystä
  • ilmoittautuminen peruutetaan tuomarimuutoksen vuoksi, ellei näyttelytoimikunta ole etukäteen ennen ensimmäisen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittanut rodulle varatuomaria näyttelyn virallisessa tiedotteessa (Koiramme-Våra hundar)
  • näyttelyyn ilmoitetun koiran kasvattaja kutsutaan kyseisen rodun tuomariksi ilmoittautumisajan päätyttyä
Näyttelytoimikunnalla on oikeus periä ilmoittautumismaksun palauttamisesta aiheutuvat pankki- ja käsittelykulut.

Pentunäyttelyiden järjestämisohjeen mukaan ilmoittautumismaksua ei palauteta tuomarimuutoksen vuoksi.
Maksutavat:
Keskeytetään ilmoittautuminen?Ok
Liitteen sallittu maksimikoko on 4 Mt. Sallittuja tiedostomuotoja ovat jpg, png, pdf, tiff/tif, doc/docx

Ok
lataa